Hello Patrick

Sorry for the delay ...

The problem come may be from the user agent that have no "SyncEvolution" value ... I have added an other test to determine if is SyncEvolution with "
syncevolution-" in "LocURI".

Bye
Thomas



Le 16/02/2011 12:54, Patrick Ohly a écrit :
Hello Thomas!

Something else is also strange with the nightly testing: when accessing
the "con" URI for contacts, the server doesn't mention that it supports
NICKNAME in it's CtCaps. It does that in my local testing. Here's one
example:

http://runtests.syncevolution.org/2011-02-15-16-13/head-evolution-testing/13-memotoo/Client_Sync_vcard30_testItems.send.client.A/
http://runtests.syncevolution.org/2011-02-15-16-13/head-evolution-testing/13-memotoo/Client_Sync_vcard30_testItems.send.client.A/syncevolution-log_trm001_002_incoming.xml

The test machine goes through an HTTP proxy, but that alone can't be the
reason. I already tried using that same proxy, without encountering
issues.

Any idea? I'm completely puzzled by that different server behavior.

Bye, Patrick

On Mo, 2011-02-14 at 15:08 +0000, Patrick Ohly wrote:
On Do, 2011-02-10 at 13:01 +0000, Thomas Pequet wrote:
It is strange because normally it works. Normally there is no cache data 
so the event is sent to client B
Can you try again, and wait 1 minute before sync the client B?
I tried that, but it still fails.

This is a bit weird because I cannot reproduce the failure outside of
the test machine. It fails reliably there, though.

Is there a way how you can check in the server logs what fails? If you
need to increase the log level temporarily, then we can arrange for a
time and I'll run the test while you watch.